ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА COOKIES

Компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker) визнає важливість захисту особистої інформації та поважає конфіденційність відвідувачів нашого веб-сайту, і саме тому ми створили цю ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, яка розповсюджується на Вас з моменту, коли Ви зайшли на цей веб-сайт.

Для цілей даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ слід розрізняти поняття персональних та загальних даних.  Персональні дані – це дані про фізичну особу, яка ідентифікована, або дані, за допомогою яких вона може бути конкретно ідентифікована. Права відвідувачів охороняються Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI.

Для доступу та використання цього веб-сайту компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker) не вимагає реєстрації або надання персональної інформації та не збирає персональні дані у відвідувачів у жодному вигляді.

Загальна інформація – це інформація, яка дозволяє нам краще налаштувати сайт до потреб користувачів і стосується таких даних: кількість відвідувачів сайту, статистика перегляду окремих сторінок та користування функціональними додатками, що розміщені на сайті, типи браузера та операційної системи, інформація про провайдера Інтернет-послуг тощо. Таку інформацію ми отримуємо автоматично та в узагальненому (не персоніфікованому) вигляді.

Для збору зазначеної вище загальної інформації ми також можемо використовувати технологію “Сookies”, яка є певною інформацією, що залишається нашим веб-сайтом на комп’ютері відвідувача. “Cookies” надсилаються назад тільки на сервер сайту, який їх залишив, коли відвідувач повертається на сайт. “Cookies” можуть сказати нам, як, коли і якою кількістю людей переглядались сторінки нашого веб-сайту. Технологія “Cookies” не містить особистої (персональної) інформації, не зчитує інформацію з Вашого жорсткого диску та не може жодним чином вносити зміни до Вашої операційної системи. Завдяки інформації, яку ми отримуємо шляхом використання технології “Cookies”, ми намагаємось постійно вдосконалювати наш веб-сайт.  Зокрема, ми можемо використовувати цю інформацію для того, щоб зробити нашу інформацію більш доступною для Вас, а веб-сайт в цілому – зручнішим для користування. Для отримання додаткової інформації про “Cookies”, будь ласка, відвідайте сайт www.allaboutcookies.org. Крім того, у відповідному меню Вашого браузера (найчастіше, в меню HELP) Ви можете дізнатись, як заборонити Вашому браузеру отримувати нові “Cookies”, як налаштувати повідомлення від Вашого браузера, про те, що Ви отримали нові “Cookies”, або як відключити “Cookies” взагалі.

Виключно компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker), організації, що співпрацюють з нашою компанією, адмініструючи цю інформацію, будуть мати доступ до зібраної загальної (не персоніфікованої) інформації. Ми можемо користуватись послугами третіх осіб для того, щоб досліджувати, обробляти дані та підтримувати наш веб-сайт, його зміст, або програми від нашого імені. В такому випадку, ми вимагаємо від них дотримання політики конфіденційності та забороняємо використовувати будь-яку інформацію сайту з іншою метою.

Ця ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може бути змінена нами в будь-який час. Будь ласка, перевіряйте веб-сайт час від часу для того, щоб бути в курсі змін.

УМОВИ КОРИСТУВАННЯ САЙТОМ

Ласкаво просимо на веб-сайт компанії «Центр СПІКЕР» (Speaker) . Відвідуючи або використовуючи наш веб-сайт, Ви підтверджуєте, що прочитали, зрозуміли та погоджуєтесь з цими УМОВАМИ КОРИСТУВАННЯ. У випадку, якщо Ви не погоджуєтесь з УМОВАМИ КОРИСТУВАННЯ, просимо Вас не використовувати наш веб-сайт. Компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker) може вносити зміни до УМОВ КОРИСТУВАННЯ, що набувають чинності з моменту їх розміщення на нашому веб-сайті. Просимо Вас періодично переглядати УМОВИ КОРИСТУВАННЯ на випадок внесення таких змін.

 1. КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-САЙТОМ

Ваш доступ до веб-сайту та використання інформації, що міститься на ньому, регулюється цими УМОВАМИ КОРИСТУВАННЯ та законодавством України. Ви погоджуєтесь діяти в межах закону впродовж всього часу, коли Ви відвідуєте веб-сайт, та не здійснювати дії, що пошкоджують, перешкоджають, порушують, переривають або унеможливлюють його функціонування, або заважають іншим відвідувачам використовувати наш веб-сайт.

 2. ЗМІСТ

Ви погоджуєтесь, що використання нашого веб-сайту відбувається на Ваш власний страх і ризик. Компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker) може у будь-який час та на власний розсуд додавати, змінювати або вилучати матеріали з цього веб-сайту. Наша компанія вживає всіх можливих заходів, щоб надавати на цьому веб-сайті достовірну та актуальну інформацію, але не дає жодних гарантій, зобов‘язань та не робить заяв будь-якого змісту щодо її достовірності, актуальності, якості, повноти або відповідності певній меті. Компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker) відмовляється надавати будь-які гарантії, що виражені у явній формі, або у формі домислів, до тієї міри, як це дозволено законодавством. Ні компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker) , ні її філіали та представництва, ні будь-які інші сторони, залучені до створення, розробки або відображення цього веб-сайту, не відповідають за втрати, шкоду або витрати будь-якого характеру в усіх ситуаціях, які можуть виникнути внаслідок користування інформацією, яка міститься на цьому веб-сайті, внаслідок доступу, використання або неможливості використання цього веб-сайту, або внаслідок будь-яких помилок або неповноти його змісту. Це обмеження також стосується будь-яких втрат, шкоди або витрат, пов‘язаних з будь-якими вірусами, які можуть інфікувати Ваш комп‘ютер, програмне забезпечення або дані під час користування веб-сайтом.

3. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

Компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker) поважає приватність користувачів цього веб-сайту. Зверніться, будь ласка, до нашої ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, яка роз‘яснює права користувачів і підстави, на яких ми можемо використовувати будь-яку персональну інформацію, що була розкрита Вами протягом відвідування або використання нашого веб-сайту (у тому числі файлів “cookies”).

4. ВЕБ-САЙТИ ТРЕТІХ СТОРІН ТА ПОСИЛАННЯ

Цей веб-сайт може містити посилання на веб-сайти, що підтримуються третіми сторонами, які компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker) не контролює. Такі посилання надаються лише для зручності. Доступ до цього сайту також може здійснюватися через посилання третіх сторін, які компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker) не контролює. Компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker) не дає жодних гарантій, не бере на себе жодних зобов‘язань та не робить заяв будь-якого змісту щодо достовірності, актуальності, якості або повноти будь-якої інформації, що міститься на таких веб-сайтах, і не несе жодної відповідальності за будь-які втрати, шкоду та витрати, які виникають внаслідок користування такою інформацією. Посилання на третю сторону не означає її схвалення або рекомендацію компанією «Центр СПІКЕР» (Speaker) .

 5. ПРАВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

Компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker) володіє правами інтелектуальної власності, патентами, правами на бази даних, торговими марками, правами на дизайн, ноу-хау і конфіденційною інформацією (незалежно від того, зареєстровані вони чи ні), а також всіма іншими правами інтелектуальної власності, які відносяться до цього веб-сайту та його змісту. Зміст цього веб-сайту можна копіювати лише для некомерційного індивідуального використання з урахуванням усіх прав інтелектуальної власності, згідно з якими ця інформація не може копіюватись, відтворюватись або розповсюджуватись іншим чином. За винятком дозволеного вище, ви не можете копіювати, відображувати, завантажувати, розповсюджувати, модифікувати, відтворювати, публікувати або передавати будь-яку інформацію, тексти або документи, які містяться на цьому веб-сайті, або будь-яку частину цих матеріалів за допомогою електронних носіїв, друкованих копій, або через створення похідних матеріалів без чіткої на те письмової згоди компанії «Центр СПІКЕР» (Speaker) . Окрім того, назва і логотип компанії «Центр СПІКЕР» (Speaker) є зареєстрованими торговими марками, які не можна використовувати без письмового на те дозволу. Неналежне використання торгових марок компанії «Центр СПІКЕР» (Speaker) або будь-яких матеріалів цього веб-сайту забороняється, оскільки це порушує законодавство про інтелектуальну власність, про охорону прав на знаки для товарів і послуг (торговельних марок) та/або інші закони України. Зверніть увагу, що компанія «Центр СПІКЕР» (Speaker) активно і принципово захищає свої права інтелектуальної власності, використовуючи законодавство повною мірою.

 6. ЗАКОНИ УКРАЇНИ

Цей веб-сайт та його зміст відповідають законам України. Не дивлячись на те, що доступ до інформації можуть мати користувачі за межами України, інформація на веб-сайті призначена для користування лише людьми, що проживають в Україні. Інші країни можуть мати закони, нормативні вимоги та медичні практики, які відрізняються від тих, що існують в Україні. УМОВИ КОРИСТУВАННЯ і Ваше користування веб-сайтом регулюються та підлягають тлумаченню відповідно до законів України. Суди України мають виключну юрисдикцію у вирішенні будь-яких суперечок, які виникають у зв‘язку з цим веб-сайтом.

 7. РІЗНЕ

У випадках, якщо будь-які пункти УМОВ КОРИСТУВАННЯ визнаються незаконними, недійсними або такими, що не підлягають примусовому виконанню, вони анулюються та вилучаються, не впливаючи на дію решти пунктів.

Залишити відповідь